top of page

Новини та події

Дрони, евакуація, перша допомога. Учні опанували нові навички з цивільного захисту!

День цивільного захисту в нашій школі: драйв, знання та практичні навички!

Сьогодні, 25 квітня, наша школа перетворилася на справжній центр рятувально-оборонних знань та навичок! Учні всіх класів з ентузіазмом та відповідальністю взяли участь у Дні цивільного захисту.


Що ж цікавого відбувалося?

  • 11 клас: повторили правила надання першої медичної допомоги, опанували вимірювання тиску та серцево-легеневу реанімацію під керівництвом досвідченої медсестри Марії Андріївни та вчительки біології Дзвеніслави Писарчук

  • 10 клас: випробували себе на евакуаційній естафеті, долаючи перешкоди та демонструючи командний дух.  Дякуємо вчителю фізкультури Юрію Огоновському за організацію!

  • 9 класи: підкорили нову вершину — навчилися керувати дронами! Щиро дякуємо нашому гостю Юрію Івановичу за цікаве та корисне навчання.

  • 7 клас: опановували мистецтво накладання пов'язок та турнікетів, адже знання та вміння рятувати життя — це безцінно!  Дякуємо Анні Кривій, мамі наших учнів, за час та знання, якими вона поділилася.

  • 6 клас: отримали ґрунтовні знання та навички домедичної допомоги від тата наших учнів та нашого захисника Анатолія Павелка. ‍ Навіть повітряна тривога не стала на заваді - навчання продовжилося в укритті!

  • клас: навчилися розуміти та реагувати на сигнали оповіщення про небезпеку під керівництвом Христини Цирульник. Її цікава та змістовна презентація допомогла учням засвоїти важливі правила безпеки.

  • 4 клас: здійснили незабутню екскурсію до пожежної частини, де на власні очі побачили справжні пожежні машини та дізналися про героїчну професію рятувальника. Щиро дякуємо нашим сусідам — ДСНС!

  • 2 клас: з ентузіазмом та старанністю виготовляли найпростіші засоби захисту дихальних шляхів — ватно-марлеві пов'язки під керівництвом пані Оксани Худьо та пані Наталії Козак.

  • Учні початкових класів: переглянули навчальні відео до Дня цивільного захисту, щоб закріпити отримані знання.


Важливим моментом дня стала організована евакуація учнів та працівників школи, якою злагоджено керували учні-старшокласники з ланки охорони громадського порядку.

День цивільного захисту в нашій школі пройшов на висоті! Учні не лише здобули цінні знання та навички, але й відчули єднання, командний дух та відповідальність за власну безпеку.

Дякуємо Олені Кузьміч та всім, хто долучився до організації та проведення цього заходу!


P.S. Не забудьте поділитися цією публікацією з друзями та близькими, щоб якомога більше людей знали про важливість цивільного захисту!



3 перегляди0 коментарів
bottom of page