top of page

Новини та події

Практичний урок з медицини: як вимірювати тиск та накладати пов'язки

Захопливий урок провела Поріцька Марта, фармацевт і мама учня 5-Б класу, на тему різновидів медикаментів, вимірювання тиску та накладання пов'язки.

Пані Марта вирішила дати учням практичний урок з медицини, щоб вони зрозуміли, як важливо бути готовими до можливих непередбачуваних ситуацій у житті.

Далі пані Марта перейшла до демонстрації того, як правильно вимірювати кров'яний тиск, використовуючи спеціальний прилад. Вона пояснила, що це дуже важливо для визначення стану здоров'я і попередження можливих проблем з серцево-судинною системою. Учні з зацікавленістю стежили за її викладом та практичними порадами.

Завершивши урок, пані Марта дала учням можливість самостійно спробувати накласти пов'язку на руку, якщо потрібно, і пояснила, як це може допомогти зупинити кровотечу в разі потреби. Це було дуже корисно, особливо для дітей, які люблять активний спосіб життя та можуть отримати травму.

Урок Поріцької Марти був незабутнім досвідом для учнів, який допоміг їм зрозуміти важливість знання медицини та першої медичної допомоги. Вона дала їм практичні навички, які можуть врятувати життя та допомогти їм допомогти іншим у разі необхідності

Щиро дякуємо, пані Марто!



9 переглядів0 коментарів
bottom of page